Play
- 10s
+ 10s
Mute
0:0
Full screen

2022

HD

Dead for a Dollar

Filmi ndjek një vrasës të famshëm me pagesë, i cili ndeshet me armikun e tij të betuar, një lojtar profesionist dhe të jashtëligjshëm që ai e kishte dërguar në burg vite më parë.